Vardagstankar

Morgonen tillbringades i fotolabbet med många härliga fotokamrater. Vi kopierade upp bilder i mängder efter att vi blandat ny framkallare och fixering... igen (kan inte förstå var de tagit vägen eftersom vi blandade senast i fredags och de snarare blir gamla än tar slut...).

Det är vad man brukar kalla slutspurten i skolan, så jag spurtar allt vad jag kan. Fotoalbum som ska in analogt och digitala bilder som ska vara klara. Jag ska kunna allt om EU, eller i alla fall nästan, till torsdag. Om ministerråd, Eu-toppmöten (som för  övrigt medlämsländernas stadsöverhuvuden och utrikesministrar, samt kommissionens ordförande samlas till då riktigt viktiga frågor ska beslutas), kommissionen, parlamentet, Eg-domstolen, EGs historia till att bli EU, EMU (Europeiska Monetära Unionen) osv. Jag lyssnar på Projektarbetespresentationer och laddar för vår egen på torsdag, då vi även opponerar. Allt händer alltså på torsdag... Sen är det slut på skolarbete i GYMNASIET! Vilket är underbart! :)

Den 9 juni tar jag studenten. Åh så härligt! :)


Nu fick jag dessutom plats på klassen NIKE Get fit! så nu ska jag träna för fulla muggar så att jag orkar med sommarens äventyr! Jag längtar dit!