Nostalgi och lov

Nu är det lov! Åh, vad skönt.

Jag och Johanna hade lite nostalgi idag, det skulle nämligen vara nyponsoppa till efterrätt och ingen av oss hade ätit det på riktigt länge. I och för sig tycker ingen av oss om det speciellt mycket, men vi såg mer de där goda mandelbiskvierna framför oss. Gott gott! Men när vi kom till matsalen så var det inte nyponsoppa utan glass; päronsplit och några få Piggelin (i botten). :P

Under svenskan hade vi en mycket intressant debatt om djurförsök på kattungar. Jag var med gruppen som var emot försöken. Det var lite svårt att inte bara argumentera efter känslorna utan även försöka ta in konkreta exempel. Tillslut fick juryn; bestående av Pascal och Leo presentera vinnarna. Vi vann med motiveringen att den andra gruppen undvek att svara på våra påståenden.

Efter skolan begav jag mig in mot stan. Jag skulle träffa Marie klockan tre och hade gott om tid att gå runt i Västermalmsgallerian och kolla på kläder. Och för en gångs skull när jag verkligen behövde köpa något nytt så hittade jag det också! Passerade Indiska där jag egentligen inte hade tänkt gå in. Men blicken fastnade på en röd tröja/tunika med broderi på. Kändes helt rätt! Provade och köpte. Jag hade helt klart ångrat mig om jag inte köpt den.
Jag fikade med Marie på ett litet fik som var väldigt mysigt. Drack te och åt en brownie. Vi hann även med att prata om allt möjligt! Mycket trevligt!

På vägen hem blev det ett besök på H&M där jag köpte en grå tjocktröja.

HA ETT SUPERBRA LOV! BRYT INGA BEN!